JóKissHely Vendégház Házirendje

Kérjük, figyelmesen olvassa el!

Kedves Vendégeink!

Szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy nyugodt körülmények között tölthessék pihenésüket vendégházunkban. Ha ennek ellenére bármilyen zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, haladéktalanul jelezzék nekünk. A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 14.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll rendelkezésre.

A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek, melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet.

A bejelentkezés előtt a megadott e-mail címre kérjük az érkező vendégek személyes okmányait szkenelve elküldeni a regisztrációhoz. 

A Vendégeink látogatót csak és kizárólag a szállásadó tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

Fizetés:

A szálláshely foglaláskor utalással történik a 20%-os foglalási díj fizetése, majd a fennmaradó teljes összeget és az idegenforgalmi adót az érkezést megelőző 14. napig kell kiegyenlíteni átutalással. Amennyiben foglalását az érkezést megelőző 14 napon belül visszamondja, úgy nem áll módunkban a szállás díját visszatéríteni. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.

Fizetési módok: készpénz, bankkártya.

Parkoló használat:

Parkolni az udvarban, az arra kijelölt területen lehet, parkolást követően, kérjük a kaput zárva tartani.

Az udvarban nem lehet a gépjárművön nagyobb szerelést, karbantartást végezni. Kisebb javítás, karbantartás megengedett mindaddig, míg a terület tisztasága nem veszélyeztetett.

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!

Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.

Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni. 

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!

A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.

A tartózkodás ideje alatt, a vendég által okozott károkat a vendéggel megtéríttetjük. (Vendégházunkban kamerarendszer működik!)

Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni.

A szobából való távozáskor kérjük, győződjön meg, hogy klíma, villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

Bármilyen meghibásodást észlel, kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a szállásadónak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a szállásadónak, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

Étkezés:

A vendégházunk jól felszerelt közös konyhával rendelkezik, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére.

A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!

Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék!

Az étel és italfogyasztás a vendégházban saját felelősségre történik, az általunk biztosított készételt kiszállítást követő 3 órán belül ajánlott elfogyasztani!

Takarítás:

A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze a szállásadónak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk.

Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában, illetve a szobáknál pedig a mellékhelyiségben elhelyezett szemetesekben lehetséges. Kérjük, amennyiben megteltek a szemeteszsákok, azokat a kinti szemetesbe helyezzék el, majd újabb zsákot tegyenek a szemetes kukákba.

A szemetet ne hagyják a folyósokon, ajtók mögött, közösségi tereken.

 Tűzrakás-bográcsozás, flekkenezés:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.

A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Tűzvédelem, cserépkályha használata:

A tűzvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani. A közösségi térben található cserépkályhát kérjük csak ahhoz értő személy és csak saját felelősségre használja. A nem rendeltetésszerű használat miatt bekövetkező károkat a vendég köteles megtéríteni. 

Szolgáltatások:

A Vendégek részére a parkolás ingyenes.

A wifi használat ingyenes melynek jelszava a közösségi térben és az apartman folyosóján van kifüggesztve.

A kinti gyermekjátékok csak saját felelősségre használhatók.

Egyéb:

Apartmanunk területén vagyonvédelmi célból zártláncú kamerarendszer működik (felvételei 5 nap után automatikusan törlődnek), melyeket az adatkezelési szabályzat szerint használunk. A rögzített felvételeket kizárólag rongálás, vagy értéktárgyak eltulajdonításának vélelme esetén tekintjük meg. Foglalásával egyidejűleg elfogadta a házirend szabályait, ezért a kamerák letakarása, eltakarása tilos.

A szobában felejtett értékeket 1 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk.

A szomszédok nyugalmának biztosítása miatt hangosan zenélni vagy zenét hallgatni kizárólag a közösségi térben, lehetőség szerint zárt ajtók mellet lehetséges.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!