Vendégházunk 14 férőhelyes. 4db franciaágyas szoba és 1db 5 ágyas szoba található, minden szoba televízióval és klímával felszerelt. Az apartmanban 3db zuhanyzós fürdőszoba és 3db különálló mellékhelyiség áll a vendégek rendelkezésére.

A szálláshely minimum 2 éjszakára foglalható!
A foglalási létszámtól függetlenül a teljes vendégház az Önöké!

Dézsa és szauna használat májustól- szeptemberig 5.000. Ft /nap - szeptembertől - májusig 10.000. Ft /nap

A kiemelt és ünnepi időszakokban egyedi ajánlatot készítünk.

- Bababarát szálláshely: 3 éves korig ingyenes

- Ingyenes tűzifa: szabadtéri sütéshez, főzéshez

- Ingyenes internet: wifi

- Ingyenes parkolás az udvarban: 5db hely

Egyéb igények: kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Beszélt nyelvek: magyar, angol

 

Fizetőeszközök: készpénz, átutalás (magyar forint [ft] és euro [€])
Idegenforgalmi adó: az ár az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza, mely 18 éves kor felett fizetendő (300 Ft / fő / éj)

Fizetési feltételek:

Legkésőbb az érkezést megelőző 14. napig a megadott számlaszámra kérjük elutalni a szállásdíj teljes összegét. Megjegyzés rovatba kérjük, írja bele „Jókisshely szállásdíj” és a foglaló nevét, a foglalás időpontját, az érkező vendégek számát

Lemondás: Az érkezést megelőző 14. napig ingyenes, azt követően a teljes összeg felszámolásra kerül.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük küldjön üzenetet, hogy mikor és hány fővel érkezne!

A foglalás kizárólag a vendégek adatainak megküldését követően tekinthető véglegesnek!

E-mailben kérjük elküldeni a következő okmányok másolatát: Személyigazolvány, lakcímkártya, adókártya.

 

Szálláshely-szolgáltató neve:
Kiss Benedek e.v.

Szálláshely címe:
3932 Erdőbénye, Kossuth út 27.

NTAK regisztrációs szám:

MA23079257

Bankszámlaszám:

11773449-03285945-00000000

 
 

Házirend - Kérjük figyelmesen olvassa el!

Bejelentkezés / Kijelentkezés

A szálláshely az érkezés napján 14.00 órától az elutazás napján délelőtt 11.00 óráig áll rendelkezésre. A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek, melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet. A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot melynek adatait az okmányok alapján egyeztetünk. A Vendégeink látogatót csak és kizárólag a szállásadó tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

Fizetés

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése távozás előtt történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni. Fizetési módok: készpénz, bankkártya.

Parkoló használat

Parkolni az udvarban, az arra kijelölt területen lehet, parkolást követően, kérjük a kaput zárva tartani. Az udvarban nem lehet a gépjárművön nagyobb szerelést, karbantartást végezni. Kisebb javítás, karbantartás megengedett mindaddig, míg a terület tisztasága nem veszélyeztetett.

Dohányzás

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS! Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás! Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni. 

Szobák, berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat. A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni. A szobából való távozáskor kérjük, győződjön meg, hogy klíma, villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva. Bármilyen meghibásodást észlel, kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a szállásadónak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a szállásadónak, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

Étkezés

A vendégházunk jól felszerelt közös konyhával rendelkezik, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék!

Takarítás

A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze a szállásadónak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk.

Szemételhelyezés, kezelés

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában, illetve a szobáknál pedig a mellékhelyiségben elhelyezett szemetesekben lehetséges. Kérjük, amennyiben megteltek a szemeteszsákok, azokat a kinti szemetesbe helyezzék el, majd újabb zsákot tegyenek a szemetes kukákba. A szemetet ne hagyják a folyósokon, ajtók mögött, közösségi tereken.

Tűzrakás-bográcsozás, grillezés

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Tűzvédelem, cserépkályha használata

A tűzvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani. A közösségi térben található cserépkályhát kérjük csak ahhoz értő személy és csak saját felelősségre használja. A nem rendeltetésszerű használat miatt bekövetkező károkat a vendég köteles megtéríteni. 

Szolgáltatások

A Vendégek részére a parkolás ingyenes. A wifi használat ingyenes melynek jelszava a közösségi térben és az apartman folyosóján van kifüggesztve. A kinti gyermekjátékok csak saját felelősségre használhatók. Háziállat behozatalára vendégházunkban NINCS lehetőség.

Szolgáltatások

A Vendégek részére a parkolás ingyenes. A wifi használat ingyenes melynek jelszava a közösségi térben és az apartman folyosóján van kifüggesztve. A kinti gyermekjátékok csak saját felelősségre használhatók. Háziállat behozatalára vendégházunkban NINCS lehetőség.

Egyéb

A szobában felejtett értékeket 1 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk. A szomszédok nyugalmának biztosítása miatt hangosan zenélni vagy zenét hallgatni kizárólag a közösségi térben, lehetőség szerint zárt ajtók mellet lehetséges. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.). A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.