Vendégházunk Erdőbényén, a Zempléni - hegység ölelésében található. Az épület teljes felújításon esett át, így rusztikus építészeti stílusait megőrizve, a modern kori elvárásoknak is megfelel.  

 Maga a település, egyike Tokaj - hegyalja legrégebbi településeinek. Miskolctól 58 kilométerre, Sárospataktól 22 kilométerre, a tokaji borvidéken helyezkedik el. Körülbelül 20 km-re van Encs, Tokaj és Abaújszántó városoktól.

Szálláshelyünk neve nem véletlen, hiszen akár családdal, akár baráti, vagy munkahelyi társasággal látogat el hozzánk, bizton állíthatom, hogy egy jó kis helyet választott. Hiszen a Kiss család minden igyekezetével azon van, hogy vendégeink maximális kényelemben töltsék pihenésüket, megelégedéssel távozzanak és örömmel jöjjenek vissza a JóKissHelyre.

Vendégházunk 14 férőhelyes. 4db franciaágyas szoba és 1db 5 ágyas szoba várja az ide látogatókat. Minden szobában radiátor, televízió, Wifi elérhetőség, szúnyoghálóval és redőnnyel, felszerelt ablakok biztosítják a kényelmet. Az apartmanban 3db zuhanyzós fürdőszoba és 2db különálló mellékhelyiség áll a vendégek rendelkezésére. Valamennyi szoba televízióval és klímával felszerelt.

Vendégeink nálunk teljesen önellátók lehetnek, hiszen a különálló, modern, teljesen felszerelt konyha, minden igényt kielégít, a főzéshez pedig a 100 méteren belül lévő boltokban minden hozzávalót meg tudnak vásárolni. 

Amikor pedig a nap végén egy közös összejövetelre, szórakozásra, vagy csak egy csendes társasjátékozásra, beszélgetésre vágyik a csapat, azt megtehetik a konyhából nyíló közel 50 négyzetméteres közösségi térben, ahol télen, a meleget adó cserépkályha, nyáron pedig a hűsítő klíma koronázza meg a hangulatot.

Amennyiben grillezni, szalonnát sütni vagy bográcsozni szeretnének, ehhez is minden rendelkezésre áll. Aki pedig csak lazítani szeretne a kerthelységben, a nyugágyak, vagy a kerti bútorok lehetőséget adnak erre is. A kinti dézsafürdő és infraszauna pedig fokozza az élményeket!

Vendégházunk gyerekbarát: etetőszék, utazóágy, WC szűkítő könnyíti meg a gyermekek és a szülők dolgát, az udvaron lévő füves területen pedig labda, csúzda, hinta áll a gyermekek rendelkezésére.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!